Avocat

Inca de la infiintarea cabinetului de avocat in Ploiesti, am considerat ca principalul obiectiv al activitatii noastre trebuie sa il constituie abordarea fiecarui caz, de o maniera completa si complexa , plecand de la premisa ca un avocat bun este acela care trebuie sa se dedice profesiei si sa isi folosesca toate cunostinele, in sprijinul fiecarui client al sau.” – Ciprian Lisita


In cadrul Cabinet de avocat Ploiesti – Lisita Ciprian, cel mai important este clientul si rezolvarea spetei acestuia. Ne concentram toate eforturile, toate cunostintele si experienta acumulata, pentru a duce la bun sfarsit fiecare caz, fiecare relatie profesionala.

Valorile care ne ghideaza in activitatea de zi cu zi sunt profesionalismul, transparenta, comunicarea permamenta si verticalitatea.

Prioritatile noastre sunt competenta si discretia, totul in interesul clientilor nostri, incercand sa folosim toate parghiile legale pentru a gasi in permanenta, solutii eficiente si benefice, in functie de fiecare caz in parte.

Incredintarea cazului dumneavoastra echipei noastre reprezinta un prim pas catre consolidarea unui parteneriat juridic prin care vom sustine autonomia, demnitatea si exigentele dumneavoastra in mod onorabil.

 

Avocat Lisita Ciprian este avocat definitiv din anul 2007, in cadrul Baroului Prahova, afiliat al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.

Este absolvent al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Spiru Haret din Bucuresti si membru al Asociatiei Romane de Stiinte Penale.

Avocatul Lisita Ciprian, este un avocat pledant, cu o activitate specifica de reprezentare in instanta, cu experinta acumulata in timp prin munca si daruire profesionala, acordand atentie maxima intereselor clientilor in slujba carora se dedica.

Avocat Lisita Ciprian va poate apara si reprezenta interesele atat in primele etape ale procesului cat si in caile de atac, in fata urmatoarelor instante de judecata: Judecatorie, Tribunal, Curte de Apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie, dar si Politie, Parchet (D.N.A., D.I.I.C.O.T.)

Indiferent daca aveti nevoie de un avocat in Ploiesti sau in tara, apelati cu incredere la serviciile noastre iar noi va garantam cele mai bune solutii pentru dumneavoastra.

Va putem oferi serviciile noastre in urmatoarele ramuri de drept:

  • Drept penal si procesual penal
  • Drept civil si procesual civil
  • Drepul familiei
  • Drept administrativ

Daca ai nevoie de un avocat in Ploiesti nu ezita sa ma contactezi.