lisita_ciprian@yahoo.com
Str. Andrei Mureseanu, nr.4, bl. 37i2 Ap. 34, Parter, Ploiesti, PH

CE OFERIMServiciile noastre

OFERIM SOLUȚII PERSONALIZATESoluții Juridice Personalizate

Ne angajăm să oferim clienților noștri servicii juridice de cea mai înaltă calitate, adaptate nevoilor lor specifice. Cu o echipă dedicată și experimentată, suntem aici pentru a vă ghida și reprezenta în diverse domenii ale dreptului, asigurându-ne că drepturile și interesele dumneavoastră sunt protejate la fiecare pas. Indiferent de complexitatea cazului, oferim soluții eficiente și personalizate pentru a obține cele mai bune rezultate posibile.

CONSULTANȚĂ JURIDICĂ
Oferim consultanță juridică în diverse domenii ale dreptului, asigurându-ne că fiecare client înțelege pe deplin implicațiile juridice ale situației sale și soluțiile disponibile.
REPREZENTARE ÎN INSTANȚĂ
Reprezentăm clienții în fața instanțelor judecătorești la toate nivelurile, de la judecătorii la Înalta Curte de Casație și Justiție, asigurându-ne că drepturile și interesele lor sunt protejate.
DREPT PENAL
Asistență și reprezentare în toate fazele procesului penal, inclusiv în cazuri de infracțiuni economice, de corupție, contra patrimoniului, vieții și integrității corporale, și multe altele.
DREPT CIVIL
Consultanță și reprezentare în acțiuni civile, revendicări imobiliare, succesiuni, partaje, contracte civile și alte aspecte ale dreptului civil.
DREPTUL FAMILIEI
Oferim sprijin juridic în cazuri de divorț, autoritate părintească, stabilirea programului de vizitare, pensie de întreținere, filiație și alte probleme de dreptul familiei.
Drept <strong>civil</strong>

Drept civil

Consultanță și reprezentare în acțiuni civile, inclusiv revendicări imobiliare, succesiuni și contracte civile. Suntem aici pentru a-ți oferi suport juridic de încredere.
Drept <strong>penal</strong>

Drept penal

Oferim asistență și reprezentare în toate fazele procesului penal, asigurându-ne că drepturile tale sunt protejate și apărate în fața instanțelor și autorităților competente.
Dreptul <strong>familiei</strong>

Dreptul familiei

Consultanță și reprezentare în cazuri de divorț, custodie, pensie de întreținere și alte aspecte ale dreptului familiei, protejând interesele tale și ale familiei tale.

Justiția înseamnă reciprocitate: pentru a-i găsi în mod practic norma și măsura este suficient sa schimbi rolurile.

Francesco Orestano
https://ploiesti-avocat.ro/wp-content/uploads/2024/05/logo-avocat.png
Str. Andrei Mureseanu, nr.4, bl. 37i2 Ap. 34, Parter, Ploiesti, PH
0740-006.076
lisita_ciprian@yahoo.com

Follow us:

Toate drepturile rezervate. Reproducerea totală sau parțială a conținutului acestui site este interzisă fără permisiunea prealabilă

Copyright ©2024 Cabinel Avocat Ciprian Lisita