Servicii

Cabinetul de avocat Lisita Ciprian ofera servicii de consultanta juridica, asistenta si reprezentare, in fata instantelor judecatoresti sau a altor organe de jurisdictie, in domenii importante ale dreptului, respectiv: drept civil, drept penal, dreptul familiei si drept administrativ.

Serviciile noastre de asistenta si reprezentare, atat pentru persoane fizice cat si pentru cele juridice, consta in:

  • Consultatii juridice
  • Reprezentare in fata instantelor judecatoresti, la toate treptele jurisdictionale (Judecatorii, Tribunal, Curtea de Apel, Inalta Curte de Casatie si Justitie)
  • Reprezentare in fata institutiilor de urmarire si cercetare penala
  • Reprezentare in fata autoritatilor cu atributii jurisdictionale;
  • Reprezentare in fata organelor administratiei publice, institutiilor si altor persoane juridice;
  • Reprezentare in fata executorilor judecatoresti, a notarilor publici, etc.

Cabinetul nostru va poate oferi ajutorul legal in orice speta juridica, straduindu-se ca intr-un mod profesionist si eficient sa demonstreze ca avocatul, in calitatea sa de aparator direct si transparent al drepturilor clientului sau, reprezinta una dintre cele mai importante institutii sociale prin care se realizeaza protectia persoanei.


Cabinetul de Avocat Ploiesti a fost infiintat in anul 2007 prin decizia nr. 241L din 15.02.2007 a Baroului Prahova, membru al Uniunii Nationale a Barourilor din Romania.

Cabinet de avocat cu sediul in Ploiesti, acesta isi desfasoara activitatea in temeiul Legii nr. 51/1995 (completata si modificata) pentru organizarea si exercitarea profesiei de avocat si a statutului profesiei de avocat.